‘Codi ictus’, el documental experimental que prepara la productora altafullenca Most Wanted Studio

JORDI SALVAT – Altafulla. 13/1/2021

Belinda Bonan i l’equip de la productora altafullenca Most Wanted Studio arrenquen el 2021 immersos en el seu nou projecte audiovisual: Codi ictus. L’instant que tot canvia. Es tracta del tercer curtmetratge que produiran, però serà molt diferent als anteriors, ja que serà un documental experimental amb animació.

La idea del film sorgeix d’una experiència personal i és l’ictus que va patir fa tres anys la mare de la Belinda Bonan i que li va fer conèixer de cop i de la forma més dura una malaltia que, segons ella, és molt desconeguda per molta gent, tot i els milions de casos que es produeixen cada any al món. “El documental comptarà amb el seu testimoni a partir d’una entrevista”, explica Bonan, que es marca com a objectiu donar visibilitat a la malaltia.

Codi ictus es troba ja en fase de producció amb l’animació i Bonan preveu que el proper mes d’abril engeguin una campanya de mecenatge per poder recaptar diners per acabar de tirar endavant el curt.

La producció va a càrrec de Joan Rubinat i Belinda Bonan , que també és De Vries directora, guionista i muntadora. La direcció artística és de Lydia Sánchez i María Pulido és l’animadora. El documental està dirigit a un públic major de 16 anys, tindrà una durada de 6 minuts i estarà disponible en castellà i català, subtitulada a l’anglès

‘Me, a monster?’ continua per festivals

Mentre ja treballen en la nova producció, l’anterior, Me, a monster?, encara es pot veure en alguns festivals. La Covid-19 ha obligat a reformular els festivals i des del març fins a l’estiu tot va quedar paralitzat, però des de llavors l’activitat ha continuat ja sigui on-line o combinant on-line i presencial. Me, a monster? ha passat per 70 festivals i ha recollit 3  premis, una trajectòria que ha satisfet Bonan i el seu equip.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This