L’Ajuntament de la Pobla de Montornès habilita un llibre de condol per Damià Bas

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 16/11/2020

Els veïns i veïnes de la Pobla de Montornès i també la resta persones que ho desitgin podran deixar testimoni personal amb unes paraules manuscrites al llibre de condol que l’Ajuntament del municipi ha habilitat per qui va ser durant nou anys regidor del consistori i que va morir fa uns dies, Damià Bas.

“La pèrdua d’una persona estimada, el dol i l’acomiadament són moments difícils en què una família necessita el suport i escalf de les persones que tenen a la vora. D’aquesta manera tothom que ho desitgi podrà expressar a la seva família que es comparteix el sentiment d’aflicció per la mort del Damià, una persona estimada per tots/es”, s’afirma des de l’Ajuntament

El llibre de condol estarà a disposició dels qui ho vulguin el divendres 20 de novembre de 9.00 a 14.00 hores a l’ajuntament i el dissabte 21 de novembre de 9.00 a 13.00 hores al pati del costat de la casa consistorial. La setmana del 23 al 27 de novembre també es podrà fer de 9.00 a 14.00 hores a l’ajuntament. Els representants polítics amb representació al ple municipal i les entitats municipals ja hi han participat.

Foto: Una imatge de Damià Bas, mort recentment. / AM-MP

Hemeroteca

Tweets recents

Share This