Mor el regidor de l’Ajuntament de la Pobla de Montornès Damià Bas

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 5/11/2020

Aquest dijous, 5 de novembre, ha mort l’actual regidor de la Pobla de Montornès Damià Bas a causa d’una malaltia. Damià Bas Parera ha estat regidor del consistori poblenc els darrers nou anys, assumint diverses responsabilitats de govern. En el mandat passat va se segon tinent d’alcalde i va coordinar l’àrea de Serveis Tècnics i s’ha encarregat de Serveis Generals, a més de Festes, Entitats i Participació. El maig de 2019 va liderar la candidatura d’AM-PM i després de les eleccions es va convertir en el cap de l’oposició.

Però la figura de Damià Bas va més enllà de la vessant política. Paleta de professió, estava molt implicat en el teixit associatiu poblenc, formant part d’entitats, participant activament en el Carnaval o sent el protagonista del curtmetratge La Pobla de la bèstia l’any 2016. En aquella ocasió, Bas es va posar a la pell del Professor Mundana Pons, una mena d’Indiana Jones local, barreja de Doctor Gadget i superheroi desastrós, que investiga fenòmens paranormals. Un exemple més de com de polifacètic era en Damià,

Tres dies de dol oficial

L’Ajuntament de la Pobla de Montornès ha declarat tres dies de dol oficial “considerant que la figura de Damià Bas ha estat de gran importància per aquest municipi per tota la seva dedicació, treball i entrega durant els nou anys que ha estat regidor de l’Ajuntament.”

D’aquesta manera es decreta la suspensió de tots els actes públics oficials, lúdics i festius del municipi que no estiguin ja suspesos per l’Estat d’Alarma. Durant aquest període, les banderes onejaran a mig pal i els símbols oficials portaran un llaç negre en record i respecte pel difunt.

Des del Torredembarra Actualitat ens unim al condol per la mort d’en Damià Bas i donem tot el recolzament a la família, amics i veïns i veïnes de la Pobla.

Foto: Damià Bas ha estat regidor nou anys a la Pobla de Montornès. / AM-MP

Hemeroteca

Tweets recents

Share This