Dijous comencen les activitats dirigides al Poliesportiu d’Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 27/9/2020

Aquestes activitats són l’aeròbic fitness, exercicis a la sala de musculació, cardio boxing, estiraments i pilates, zumba i tonificació.

Les classes estan dirigides pels monitors Jordi Giralde, que s’encarrega dels estiraments i el zumba, i la resta d’activitats van a càrrec de David Marmesat. Cal recordar que, independentment d’aquestes activitats, el gimnàs segueix obert de dilluns a divendres, des de les 9:00 a les 22:00 hores.

El regidor d’Esports, Àlex Cañas, ha remarcat que, arran de la pandèmia per la Covid-19, s’han hagut d’adaptar i reorganitzar els espais per mantenir les mesures sanitàries amb un clar objectiu: practicar esport amb total seguretat.

Per aquest motiu, les activitats del matí es desenvoluparan dins de la pista amb disponibilitat de fer-les a l’aire lliure si els monitors i usuaris ho creuen oportú; i les de la tarda, per qüestió d’espais, es realitzaran a la part exterior de la coberta del poliesportiu.

Cal recordar que les inscripcions s’han de fer mitjançant instància, presencialment i amb cita prèvia al Registre Municipal, o bé, electrònicament a través de l’IdCAT Mòbil, opció que es recomana des del consistori.

L’IdCAT Mòbil és un certificat d’identificació digital necessari per fer telemàticament determinats tràmits amb l’Ajuntament d’Altafulla. Per a qualsevol dubte, podeu enviar un correu electrònic a poliesportiualtafulla@gmail.com.

Quant a les mesures per la Covid-19, caldrà portar el DNI (ja sigui el carnet físic, fotocòpia, foto al mòbil…) per poder comprovar les dades dels usuaris, si els responsables de l’entrada ho requereixen.

Es portarà registre diari per qüestió de traçabilitat, i no podrà entrar ningú a la instal·lació que no hagi fet el registre.

Els usuaris estan obligats a complir amb les mesures d’higiene i protecció establertes per les autoritats sanitàries en relació a la Covid-19. És obligatori per l’entrada i la sortida del recinte la utilització de mascareta. No serà obligatori mentre es faci l’activitat, tot i que és recomanable.

L’entrada a la instal·lació quedarà supeditada a la disponibilitat de places d’aforament. No caldrà cita prèvia, i el temps màxim d’estada al gimnàs per usuari serà de 120 minuts, entre d’altres mesures.

Foto: Imatge d’arxiu de la pista del poliesportiu d’Altafulla. / TDB ACTUALITAT

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This