El Pavelló Poliesportiu d’Altafulla reobrirà les seves portes el 14 de setembre

REDACCIÓ – Altafulla, 8/9/2020

El Pavelló Poliesportiu d’Altafulla reobrirà les seves portes el propr dilluns 14 de setembre, tot i que de moment, només estarà en funcionament la sala de musculació. Les activitats dirigides, es reprendran a l’octubre, “ja que cal buscar un espai perquè la sala on habitualment es feien no pot donar resposta a tothom amb l’aforament que marca la llei pel que fa les activitats dirigides i a més s’utilitza com a reforç de la sala de musculació, per poder complir amb les distàncies entre màquines”, com ha assenyalat el regidor d’Esports, Àlex Cañas, en una carta enviada als usuaris de la instal·lació.

Aquestes activitats s’han pogut realitzar durant l’estiu a l’Institut gràcies a la cessió que ha fet el Departament d’Ensenyament de l’espai, “però amb la represa del curs escolar, de moment no sabem si hi podrem comptar”. L’edil d’Esports ha explicat que s’està treballant per buscar un espai que s’adeqüi a la normativa i poder reprendre el servei de les activitats dirigides.

Quant a les inscripcions per poder fer ús del gimnàs, s’hauran de fer mitjançant instància al Registre Municipal, enlloc del correu electrònic com s’havia fet anteriorment. Aquesta instància es podrà fer presencialment a l’Ajuntament amb cita prèvia, o bé, electrònicament mitjançant l’IdCAT Mòbil, opció que es recomana des del consistori.  Es realitzarà un registre diari per qüestions de traçabilitat per la Covid-19

Pel que fa als carnets que antigament s’utilitzaven, amb la fotografia, nom, cognoms i DNI, deixaran, de moment, de fer-se servir, i el funcionament d’entrada i registre serà de la següent manera: A l’entrada hi haurà el llistat de tota la gent que s’ha registrat i que se li cobrarà la mensualitat. Cal portar el DNI (ja sigui el carnet físic, fotocòpia, foto al mòbil…) per poder comprovar les dades dels usuaris, si els responsables de l’entrada us ho requereixen. Es portarà registre diari per qüestió de traçabilitat, i no podrà entrar ningú a la instal·lació que no hagi fet el registre.

Ajustar els pagaments

Al mateix temps, el regidor d’Esports, Àlex Cañas, ha informat que a inici d’octubre de 2020 es procedirà a realitzar la regularització de la temporada 19-20, període comprès de setembre 2019 fins a juliol 2020. Aquesta regularització té la finalitat d’ “ajustar les possibles diferències existents entre el que s’ha pagat i el que s’hauria d’haver pagat”. Aquest mes de setembre, només es cobrarà la meitat de la quota que pertoca a cadascú. Per qualsevol dubte, envieu un correu a poliesportiualtafulla@gmail.com.

Els usuaris estan obligats a complir amb les mesures d’higiene i protecció establertes per les autoritats sanitàries en relació a la Covid-19. És obligatori per l’entrada i la sortida del recinte la utilització de mascareta. No serà obligatori mentre es faci l’activitat, tot i que és recomanable. L’entrada a la instal·lació quedarà supeditada a la disponibilitat de places d’aforament. No caldrà cita prèvia, i el temps màxim d’estada al gimnàs per usuari serà de 120 minuts, entre d’altres mesures.

Foto: Una imatge de la sala de musculació del pavelló altafullenc. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This