VÍDEO l Ricard Ramon parla de la conflictivitat al voltant de l’aigua al llarg del segle XIX al Baix Gaià

REDACCIÓ – La Riera de Gaià, 23/8/2020

En Ricard Ramon el vam entrevistar el mes de març al Torredembarra Actualitat com a Cap de la unitat adjunta a la Direcció General d’Agricultura i Desenvolupament i Rural de la Comissió Europea. Però en Ricard té una altra vessant com a estudiós del territori en l’àmbit de l’agricultura. La catorzena entrega d’Una finestra oberta a les Terres del Gaià aborda la conflictivitat al voltant de l’aigua al llarg del segle XIX al Baix Gaià. En aquest vídeo, en Ricard Ramon ens parla de rescloses al Catllar i la Riera, molins, regants, nobles contra el poble a la Riera, senyors d’Altafulla contra el Marquès de Tamarit i pagesos de Ferran i Altafulla que busquen més aigua.

El darrer vídeo

VÍDEO l Ja pots veure “Allavòrens…”, el documental sobre el passat de la Nou de Gaià

Hemeroteca

Contingut especial

Contingut només per a subscriptors!

Els subscriptors tenen accés immediat a les notícies i continguts.

Si ets subscriptor fes clic per connectar-te.

Subscriu-te

Tweets recents

Share This