Les dades d’OJD de juliol consoliden Torredembarra Actualitat com a mitjà de referència al Baix Gaià

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/8/2020

La publicació TDB Actualitat, tant en la seva versió impresa com en la digital, es posiciona com a un dels mitjans de comunicació de referència al Baix Gaià. Així ho reflecteixen les dades facilitades per l’Oficina de Justificació de la Difusió (OJD) corresponent al passat mes de juliol.

El mitjà digital va sumar un total de 26.187 pàgines vistes durant aquest passat mes de juliol de 2020 en les seves diferents seccions. D’altra banda, l’auditoria de l’OJD indica que les visites mensuals van ser 21.064.

A més, els usuaris únics han estat de 16.369. Unes xifres que superen amb escreix les que va assolir el nostre mitjà de comunicació digital el mes de juny i que confirma la línia ascendent en els darrers mesos amb un increment del 96,32 %, tot un nou rècord d’audiència per al nostre digital d’abast comarcal i fet en català.

“Aquest és el resultat de l’esforç i empenta d’un equip de professionals que posa a disposició dels seus lectors la informació del seu entorn que no troba en altres mitjans d’àmbit local o partidista. Continuem treballant per fer arribar als nostres lectors l’actualitat del territori amb el màxim rigor i la professionalitat que es mereixen”, ha explicat Jordi Salvat, director del Torredembarra Actualitat.

En la versió impresa, suma ja 46.000 exemplars distribuïts gratuïtament des del mes de novembre de 2019 fins al darrer número d’agost que sortirà al carrer aquesta setmana. Totes aquestes dades estan auditades per l’Oficina de Justificació de la Difusió, l’eina més transparent en el control del tiratge i la difusió d’un mitjà de comunicació, especialment, de cara als seus lectors i anunciants com és el valor de la transparència.

Consulta les dades a l’OJDinteractiva.

Foto: Portada de l’edició número 9 del passat mes de juliol de 2020. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This