Activitat de seguiment nocturn de la tortuga babaua a Altafulla i Tamarit

REDACCIÓ – Altafulla, 17/8/2020

Aquest dimecres, 19 d’agost, l’Associació Mediambiental La Sínia organitza una nova iniciativa relacionada amb la tortuga babaua. Es tracta d’un itinerari nocturn d’aquest mamífer que es farà a la nit entre la platja d’Altafulla i la Cala Jovera, a Tamarit.

Començarà a les nou del vespre al Parc Voramar d’Altafulla, on els participants faran un pícnic a la platja.  Cal portar el sopar. A les deu de la nit començaran  l’itinerari de seguiment des de la platja d’Altafulla a Cala Jovera.

Cal inscripció prèvia a xoag@riugaia.cat o al canal de Telegram 608 029 319.

Foto: La tortuga babaua protagonitza una altra activitat al Baix Gaià. / ASS. MEDIAMBIENTAL LA SÍNIA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This