Jaime Serret deixa el PP i passa a ser regidor no adscrit de l’Ajuntament de Creixell

J. SALVAT / Creixell. 14/7/2020

Crisi al Partit Popular de Creixell, que ha acabat amb la baixa de militància d’un dels pocs regidors que té la formació conservadora al Baix Gaià. Es tracta de Jaime Serret, que va encapçalar la llista popular en les eleccions de l’any passat i fins aquest dilluns, 13 de juliol, era un dels dos membres del grup municipal del PP al consistori creixellenc. Serret, que ahir va fer oficial la seva carta de baixa de militància a la direcció provincial del partit, passa al grup dels no adscrits del ple creixellenc.

“Les raons de la meva decisió són les discrepàncies amb la presidenta local del partit i el no recolzament de la direcció provincial del PP. En el programa en què em vaig presentar el maig passat deia que volíem treballar pel poble i quan n’hem tingut l’oportunitat se m’han tancat totes les portes”, explica Serret, que va confirmar a Torredembarra Actualitat que aquest dimarts s’ha reunit amb l’alcalde de Creixell, Jordi Llopart, per trobar aquesta manera de treballar pel poble. La decisió no arribarà fins la setmana vinent, tot i que, segons Serret, podria ser una cartera de govern o la seva presència en una comissió. Actualment el govern de Creixell està integrat per JuntsxCreixell, ERC i la FIC.

El que està clar és que el grup municipal popular de Creixell s’ha partit pel mig i ara només hi queda Maria Dolores Juncal, presidenta local i que ja porta uns anys com a regidora. Juncal ha publicat un comunicat en el compte de Facebook del PP de Creixell en què rebat els arguments per deixar el partit de Serret:  “Els membres de l’Agrupació Local del PP a Creixell som un equip transparent, compacte i democràtic, que defensem valors ferms, sustentats en el principi fonamental del servei als ciutadans, la lleialtat entre els seus membres i el respecte absolut al marc constitucional en el qual ens sentim representats.”

Juncal afirma que “la consideració dels afiliats amb Jaime Serret, ha existit sempre., un suport reforçat, des que, com a responsable de la configuració de llistes per a les darrers eleccions municipals el vaig proposar per a encapçalar la candidatura del Partit Popular a Creixell” i afegeix: “Com a representant local del Partit Popular, no puc deixar de posar en valor el treball realitzat per Jaime Serret al costat dels altres companys, dins de la nostra formació política, però per sobre dels interessos personals de cadascun de nosaltres.”

El PP perd pes al Baix Gaià

Recordem que pocs mesos després de les eleccions un altre dels regidors del PP al Baix Gaià, Félix Lillo, va passar al grup de no adscrits de l’Ajuntament de la Pobla de Montornès esgrimint unes raons semblats. Ara, a la formació conservadora només li queden dos regidors al PP al Baix Gaià: un a Roda de Berà i una a Creixell. I ambdós estan a l’oposició.

Foto: Jaime Serret va liderar la candidatura popular a Creixell el maig de 2019. / FACEBOOK JAIME SERRET

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This