Altafulla si que tancarà la seva platja per la Revetlla de Sant Joan

REDACCIÓ – Altafulla, 16/6/2020

Aquest dilluns, l’Ajuntament de Creixell anunciava que si que permetria obrir la seva platja per la Revetlla de Sant Joan. Doncs un dia després, el consistori altafullenc ha anunciat la decisió contrària i tancarà la platja a partir de les 20:00 hores del 23 de juny fins a la matinada del 24 per evitar concentracions de persones.

L’Ajuntament d’Altafulla no permetrà la celebració de revetlles de Sant Joan 2020 a la platja del municipi a causa de les mesures de seguretat i sanitàries marcades per la pandèmia de la Covid-19. La coalcaldessa d’Altafulla, Alba Muntadas, assegura que “aquest any estem davant d’un moment excepcional que ens porta a celebrar una revetlla diferent. Hem de recuperar l’essència de revetlles petites i evitar grans concentracions de persones”.

La mesura presa per l’Ajuntament d’Altafulla durant la revetlla de Sant Joan 2020 s’emmarca en el pla de seguretat i sanitari marcat per la pandèmia del coronavirus, i d’acord amb la Taula de Municipis per un Litoral Sostenible sota el lema “Gaudeix un Sant Joan amb seguretat”. Els municipis litorals de la Taula de Municipis per un Litoral Sostenible recorden a la població que la pandèmia de la Covid-19 encara no està sota control i “totes i tots hem de col·laborar per contenir-la”. El motiu d’aquest tancament és contenir la pandèmia evitant un efecte crida de residents d’altres regions sanitàries i evitar aglomeracions de persones a festes no autoritzades.

Per això, des del consistori altafullenc apel·len a la col·laboració ciutadana mantenint les mesures de seguretat per ajudar a contenir la pandèmia durant aquesta revetlla i recomanen: celebrar una festa de Sant Joan de proximitat única en grups reduïts, evitant sortides i desplaçaments innecessaris; gaudir la revetlla amb família i amics fent consum als negocis locals, per evitar aglomeracions de persones; recordar respectar les mesures sanitàries mantenint el distanciament social de 2 metres, fent ús de les mascaretes i no compartir ni menjars ni begudes; i respectar les mesures d’ús i prohibició de les platges i els espais públics.

Demanen que no hi hagi més trens aquella nit

D’altra banda, l’Ajuntament d’Altafulla s’ha afegit a la sol·licitud a Renfe que el servei de rodalies no ampliï la freqüència de trens de les línies R-2 i R-4 cap a Sant Vicenç per la nit del 23 de juny. També es demana que es reforci els sistemes de seguretat a les estacions litorals per aquesta nit amb l’objectiu d’evitar les aglomeracions i l’arribada massiva de residents d’altres regions sanitàries donat el tancament de les platges de Barcelona.

Foto: Els Diables d’Altafulla no sortiran enguany la Nit de Sant Joan. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This