La platja de Creixell estarà oberta per la Revetlla de Sant Joan

REDACCIÓ – Creixell, 15/6/2020

L’Ajuntament de Creixell ha decidit mantenir oberta la platja del municipi per la Revetlla de Sant Joan, però amb restriccions i mesures preventives per la Covid19. No es permetrà ni fogueres a la sorra, ni aglomeracions de persones, ni festes multitudinàries, ni “botellons” ni cap altra activitat que no respecti les mesures establertes contra el coronavirus.

Els establiments podran romandre oberts fins a les tres de la matinada, sempre complint les mesures de seguretat. Hi haurà vigilància intensiva i es posaran sancions, si s’escau, per tal de mantenir la tranquil·litat dels habitants del municipi.

Des de l’Ajuntament de Creixell afirmen que entenen què no tothom hi estarà d’acord però, mantenen que “s’han tingut en compte diferents punts de vista i diferents factors que han portat a prendre aquesta decisió.”

Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc una reunió una reunió virtual entre els propietaris de les guinguetes de platja, càmpings, regidors i regidores de totes les formacions polítiques del consistori creixellenc, i també hi han participat  tècnics municipals i representants de la Policia Local i Protecció Civil. La reunió ha estat conduïda per la regidora de Turisme i Medi ambient, Silvia Farrero, que ha agraït la col·laboració de tothom perquè “hi ha decisions, que parlant entre totes i tots, es prenen de manera conjunta”.

Foto: Una imatge de la platja de Creixell. / AJ. CREIXELL

El tiempo - Tutiempo.net

El darrer vídeo

Premi pel nou vídeo promocional de Torredembarra ‘Turisme en Família’

Hemeroteca

Tweets recents

Fes-te subscriptor i dona suport al periodisme local i independentRebràs el diari al teu domicili i formaràs part d'una comunitat

Per què haig de fer-me subscriptor/a?

Per donar suport a un projecte periodístic de proximitat i de qualitat.
Per aprofitar una sèrie d’avantatges en l’accés a continguts informatius.
Per poder participar en actes exclusius i aconseguir ofertes en comerços i serveis.
Per formar part d’una comunitat.

A què em dóna dret la subscripció?

Rebre cada número en paper al teu domicili i descarregar-se el PDF de la revista.
Accedir uns dies abans als principals continguts de la revista.
Recepció d’un mailing periòdic.
Participació a actes exclusius per a subscriptors/res.
Ofertes comercials i promocions.

Share This