Es reobre la inscripció a la Marxa Castells del Baix Gaià 2020 amb cent places

REDACCIÓ – Altafulla, 1/02/2020

L’organització ha reobert les inscripcions per la Marxa Castells del Baix Gaià 2020, que finalment es celebrarà el proper diumenge 16 de febrer a causa dels efectes del temporal Gloria, que van obligar a ajornar l’esdeveniment previst pel passat 26 de gener. Són només 100 dorsals exclusius que estaran a la venda fins al dilluns 3 de febrer a través de la seva pàgina web oficial.

La Marxa Castells del Baixa Gaià, organitzada per l’Ajuntament d’Altafulla i que per primera vegada compta amb el suport tècnic de Sport No Limit Group, és una prova no competitiva que uneix els Castells de Tamarit, El Catllar, La Riera (Castellot), Ferran i Altafulla, tenint com a eix vertebrador la llera del riu Gaià.

Com a novetat d’aquest any, els participants tenen l’opció de triar entre tres possibles circuits de 17,5, 26 o 33,5 quilòmetres, tenint fins a 8 hores i 30 minuts per a completar aquest últim recorregut més llarg.

Fes-te subscriptor i dona suport al periodisme local i independentRebràs el diari al teu domicili i formaràs part d'una comunitat

Per què haig de fer-me subscriptor/a?

Per donar suport a un projecte periodístic de proximitat i de qualitat.
Per aprofitar una sèrie d’avantatges en l’accés a continguts informatius.
Per poder participar en actes exclusius i aconseguir ofertes en comerços i serveis.
Per formar part d’una comunitat.

A què em dóna dret la subscripció?

Rebre cada número en paper al teu domicili i descarregar-se el PDF de la revista.
Accedir uns dies abans als principals continguts de la revista.
Recepció d’un mailing periòdic.
Participació a actes exclusius per a subscriptors/res.
Ofertes comercials i promocions.

Share This