Es reobre la inscripció a la Marxa Castells del Baix Gaià 2020 amb cent places

REDACCIÓ – Altafulla, 1/02/2020

L’organització ha reobert les inscripcions per la Marxa Castells del Baix Gaià 2020, que finalment es celebrarà el proper diumenge 16 de febrer a causa dels efectes del temporal Gloria, que van obligar a ajornar l’esdeveniment previst pel passat 26 de gener. Són només 100 dorsals exclusius que estaran a la venda fins al dilluns 3 de febrer a través de la seva pàgina web oficial.

La Marxa Castells del Baixa Gaià, organitzada per l’Ajuntament d’Altafulla i que per primera vegada compta amb el suport tècnic de Sport No Limit Group, és una prova no competitiva que uneix els Castells de Tamarit, El Catllar, La Riera (Castellot), Ferran i Altafulla, tenint com a eix vertebrador la llera del riu Gaià.

Com a novetat d’aquest any, els participants tenen l’opció de triar entre tres possibles circuits de 17,5, 26 o 33,5 quilòmetres, tenint fins a 8 hores i 30 minuts per a completar aquest últim recorregut més llarg.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This