El Temporal Gloria provoca la suspensió de la Marxa Castells del Baix Gaià

REDACCIÓ – Altafulla, 24/01/2020

Marxa Castells del Baix Gaià 2020 que s’havia de celebrar el proper diumenge, 26 de gener, a Altafulla i altres poblacions del Baix Gaià queda anul·lada degut als efectes del Temporal Gloria i per la previsió de que hi hagi noves pluges aquest cap de setmana que empitjorin encara més el recorregut i la logística de la prova, com per exemple els avituallaments, la senyalització del circuit o la celebració de la calçotada.

Per la seguretat dels participants, i tenint en compte les recomanacions que s’han fet des de Protecció Civil d’evitar la realització d’activitats en el medi natural, l’organització ha pres la decisió de cancel·lar la marxa i traslladar-la al proper 16 de febrer de 2020.

La Marxa Castells del Baixa Gaià, organitzada per l’Ajuntament d’Altafulla i que per primera vegada compta amb el suport tècnic de Sport No Limit Group, és una prova no competitiva que uneix els Castells de Tamarit, El Catllar, La Riera (Castellot), Ferran i Altafulla, tenint com a eix vertebrador la llera del riu Gaià.

Com a novetat d’aquest any, els participants han tingut l’opció de triar entre tres possibles circuits de 17,5, 26 o 33,5 quilòmetres, tenint fins a 8 hores i 30 minuts per a completar aquest últim recorregut més llarg. Podeu consultar més informació a la pàgina oficial de la Marxa Castells del Baix Gaià: www.marxacastells.com.

Foto: Aj. Altafulla

Hemeroteca

Tweets recents

Share This