Torredembarra és més que una cara bonica

ÀUREA RODRÍGUEZ

Torredembarra és i ha de ser, més que un paisatge de sol i platja. A més del seu idíl·lic paisatge marítim ha de poder també generar una pròspera comunitat empresarial i veïnal.

El benestar es mesura per la qualitat dels seus veïns en serveis però també per la capacitat d’obrir empreses i negocis que donen vida al poble i el posicionen. La innovació i la tecnologia ens poden ajudar a crear una marca relacionada amb el benestar “Torredembarra, més que una cara bonica” i per tant poder atreure noves empreses, nòmades digitals i/o emprenedors a treballar i viure aquí. Per això cal donar les facilitats i col·laborar amb la resta de la regió perquè això sigui així.

A més de gaudir d’experiències esportives, vocacionals, culturals o rutes gastronòmiques, Torredembarra pot ser un lloc de generació de nous negocis posant facilitats perquè això passi. Treballar i gaudir, 2 en 1 en un lloc privilegiat. Més que un poble dormitori, podem ser el poble on fer realitat el teu somni.

Un poble referent en sostenibilitat amb millores en el serveis com la implementació de sistemes intel·ligents de gestió de residus, energia solar, fins a la promoció de la mobilitat elèctrica, hi ha moltes iniciatives que servirien per a iniciar un camí cap a un futur més verd i habitable a més de preservar les àrees naturals protegides amb la biodiversitat i garantir la conservació a llarg termini d’aquests preuats recursos.

Tanmateix, poder disposar d’algun espai d’incubació i espais de coworking per fomentar la col·laboració i l’intercanvi d’idees entre emprenedors locals i d’altres, seria un bon inici per crear projectes, també per animar als nens en l’emprenedoria amb referents del poble.

Torredembarra pot adoptar una visió de turisme intel·ligent, aprofitant la tecnologia per millorar l’experiència dels visitants i preservar el seu patrimoni cultural i natural i fer-ho servir com a reclam per fer créixer i generar nous negocis i atreure talent que bé a treballar i gaudir.

PD: En la era del humanisme tecnològic, compte amb els tòxics, troians i trolls i envolteu-vos de Sinergents que sempre sumen aptituds, equip i valors.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This