La meva carta als Reis

GUILLEM BARGALLÓ

Vaig una mica tard i els Reis d’Orient ja han passat per Torredembarra i tot arreu, però no puc estar de compartir la carta que vaig entregar a Ses Majestats:

“Benvolguts,

Deixeu-me dir per començar que jo us respectaré i no compraré pas un tortell ‘republicà’, sinó que mantindré les tradicions. Celebraré Nadal i no el solstici d’hivern, que aquestes coses ja m’agafen gran i la correcció política em fa mandra. És per això que us demano que imperi una mica el seny i la gent se centri en coses més importants que no pas demanar que el 4 de setembre deixi de ser festiu a Torredembarra o es canviï el nom del Tió sense entendre que es tracta d’un tronc i, per tant, no té gènere.

Si pot ser, us demanaré també que la nostra classe política parli amb els seus ciutadans i entenguin que la seguretat, l’educació, la convivència, la sanitat i la cura dels espais públics són el que realment importa -ho diuen les enquestes, no m’ho invento jo-. A veure si aconseguim aquest 2024 que això sigui més important per als nostres dirigents.

Seria maco, estimats Reis, que doneu una empenta a la UD Torredembarra i l’ajudeu a fer pujar a segona catalana. Fa temps que la junta del club ho està fent molt bé i fa goig veure tanta gent, i tan jove, acompanyant l’equip. Si teniu temps, ajudeu als Nois de la Torre i a qui mani a partir d’ara, a veure si entre tots poden fer el petit salt que fa temps que busquen.

I no us oblideu dels petits empresaris, els autònoms, els que emprenen a la Torre i tenen un negoci. A veure si a part de fer-los pagar impostos, també els ajuda algú.

Amb això, ja ho tindríem. Sempre vostre, benvolguts Reis”.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This