Daniel Pujol assumirà les mateixes competències que Maria Gual com a regidor

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/1/2024

Daniel Pujol assumirà les competències de Cultura, Patrimoni Cultural i Biblioteca quan prengui l’acta com a nou regidor a l’Ajuntament de Torredembarra, que tot apunta que serà aquest dijous 25 de gener, en el proper ple ordinari, si es compleixen tots els tràmits legals. El nou regidor d’ERC s’encarregarà doncs de les mateixes competències que la seva antecessora, Maria Gual, que va morir el passat 5 de desembre

Així ho ha avançat en una entrevista a Ona la Torre el segon tinent d’alcalde, el també republicà Raúl García. Aquest ha explicat que Pujol ja ha rebut les seves credencials per ser nomenat nou regidor de l’Ajuntament de Torredembarra en substitució de la difunta Maria Gual.

García també ha explicat que des del grup municipal d’ERC han decidit que Pujol es quedi amb les mateixes competències que ja tenia la mateixa Gual. D’aquesta manera, els canvis en l’executiu de Torredembarra arran de la desaparició de Maria Gual seran mínims.

Pujol ocupava el setè lloc de la candidatura d’ERC a les eleccions municipals del maig de l’any passat. Nascut a Torredembarra el 1999, és estudiant universitari d’un Grau d’Història, té un Cicle Formatiu de Grau Superior de Gestió Forestal i del Medi Natural. És casteller dels Nois de la Torre, treballa en el negoci familiar. Va ser membre actiu de l’Agrupament Escolta Els Salats.

Foto: Una imatge del futur regidor torrenc. / ERC

Hemeroteca

Tweets recents

Share This