‘Jo també hi estic d’acord’

TRINI HUGUET

Estem acostumats que els cara a cara siguin amb idees i ideologies oposades, amb retrets i tensos. En canvi, el de la Torre va ser tranquil, respectant el torn de paraula, sense ofenses i amb poques acusacions. De fet, una de les frases més repetides va ser: “Jo també hi estic d’acord”.

Els dos candidats portaven els deures fets, sabien quins eren els temes i exposaven els seus arguments i opinions amb petits matisos entre els dos líders. Les úniques enganxades que hi va haver entre els dos candidats van ser el tema de la brossa i el motiu pel qual el PSC torrenc no donés suport als últims pressupostos. En el primer cas el candidat del PSC, Valeriano Pino, assegurava que si hi havia marge per trencar el contracte, ja que assegurava que ell en altres ocasions – quan estava dins el govern el 2015 – havia pogut fer una acció similar i els tècnics li havien permès. El cap de llista d’ERC, Eduard Rovira, assegurava que els tècnics de l’Ajuntament a ell no l’havien deixat. En el segon el líder de l’oposició i l’actual alcalde van debatre sobre un aspecte tècnic dels pressupostos: si es podia o no introduir el romanent, és a dir aquells diners que han sobrat d’alguna partida, a altres despeses.

Així doncs, la tònica en aquestes qüestions més polèmiques va ser Pino remarcant que farien les coses diferents i Rovira remarcant que per problemes tècnics o altres entrebancs aliens al seu mandat no van permetre fer-les, per exemple com la coberta de la piscina. Tot i això, tots dos coincideixen en models similars de futur per la Torre, de turisme ien projectes necessaris. Tots dos també coincideixen que pactar amb Vox és una línia vermella que no creuaran i no descarten anar de bracet. Ara bé, els dos candidats es veuen guanyadors de les eleccions d’aquest 28 de maig.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This