El segon curs d’Administració i Finances de l’Institut Ramon de la Torre, reconegut en els Premis InJUè

REDACCIÓ – Torredembarra, 19/5/2023

El grup de segon curs d’Administració i Finances de l’Institut Ramon de la Torre ha rebut un reconeixement per part de l’edició dels Premis InJUè. Aquest reconeixement del talent emprenedor dels més joves està organitzat per la Diputació de Tarragona, i en aquesta edició s’han presentant un total de 24 centres.

El projecte presentat pel l’alumnat de l’institut torrenc es titula “ODS i molt més” i és un projecte d’assessorament a les empreses sobre la normativa relacionada amb l’Agenda 2030 i està centrat en l’objectiu 12 dels ODS (Objectius de desenvolupament sostenible): garantir modalitats de consum i producció sostenible. A més del reconeixement, han rebut 500 euros, que podran destinar al foment dels valors emprenedors entre el seu alumnat.

 Els components del grup són: Hellen Yuliana Bejarano, Elena Cardo, Antonio Cerezo, Pau Coca, Ambar Claritza Jimenez , Angie Nataly Nope, Jessica Peig, Marc Sedo, Aiman Semlani i Maria Verdugo.

Més de 600 alumnes de 24 centres educatius del Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i el Baix Penedès han participat a la darrera edició dels Premis InJUè Emprèn Dipta.cat. El certamen, impulsat per la Diputació de Tarragona conjuntament amb la Càtedra d’Emprenedoria de la Universitat Rovira i Virgili, ha comptat enguany amb un augment de la participació: en total s’hi han apuntat 6 centres més que en l’edició anterior. Els Premis InJUè van néixer l’any 2019 amb l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor entre els joves.

L’acte de lliurament va comptar amb la participació d’Aida Galera, CEO i fundadora de l’empresa StartKidsUp (un campus de resolució de reptes, creativitat i discurs), qui va compartir la seva experiència amb els joves emprenedors amb la xerrada “Emprendre com a actitud a la vida”.

S’obren les inscripcions

Del 26 de maig a l’1 de juny s’obre el període de preinscripció dels Cicles Formatius de Grau Superior i l’Institut Ramon de la Torre imparteix el CFGS d’Administració i Finances. El centre torrenc continua oferint els altres cicles, programes de formació i inserció i el batxillerat, que ja impartien fins ara, i que es poden veure també a la secció estudis de la seva pàgina web.

Foto: Coro Luengo, professora, i Jessica Peig, alumna en representació del grup de segon curs del CFGS d’Administració i finances. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This