CARTES DELS LECTORS Recordem-nos!

JOSEP MARIA CUNILLERA

Estem passant la pitjor crisi sanitària que ha viscut la humanitat moderna, no sabem encara com ens en sortirem i les possibles conseqüències que hi haurà.

Des d’aquest mitjà de comunicació, vull agrair a tots els treballadors de la sanitat pública i privada (metges/ses, infermers/es, personal de neteja i administratiu), treballadors municipals (brigada, serveis administratius i policia local), tots antics companys. Per la gran tasca que esteu fent pels ciutadans de Torredembarra, en aquests moments tan complicats i que arrisqueu la vostra salut i la de la vostra família quan retorneu a casa després d’unes jornades molt complicades, a causa de la tensió emocional, estrès, etc., que heu de suportar.

Agrair també a totes les persones de l’àmbit estatal que també estant arriscant salut i vida, per salvar les dels seus conciutadans.

També molt lloable és la iniciativa que han tingut les policies locals i guàrdia urbana de fer arribar una il·lusió als més petits i grans, passant per davant dels seus domicilis o residències d’avis per tal de felicitar-los en el seu aniversari.

Únicament ens recordem d’aquestes persones (personal sanitari i neteja, bombers, treballadors municipals, policies local, etc.) quan podem criticar per haver fet quelcom malament o ens sentim que ens han perjudicat segons el nostre criteri personal.

A veure si a partir d’ara ens recordem més d’ells, per tot el que fan sempre bé, que és intentar ajudar-nos de la millor manera possible, donant-nos un servei de la millor qualitat possible (mèdic, de seguretat, d’auxili, etc.).

Ens hem de recordar també, que si han de sortir al carrer per protestar i demanar millores econòmiques i de treball HEM D’ESTAR AL SEU COSTAT I SI ÉS NECESSARI SORTIR AMB ELLS AL CARRER!

Quan tot això hagi passat ens hem de recordar també de demanar explicacions a tots els governants actuals i anteriors per les retallades en el que són el benestar de les persones (sanitat, investigació i material). I per què bancs i Església no han ajudat en aquesta situació que ens ha fet i ens està fent patir molt. RECORDEM-NOS!

 

Podeu enviar-nos els vostres escrits i cartes a redaccio@ TDBactualitat.cat. Han d’anar signats amb nom i cognoms, DNI i telèfon de contacte. No poden excedir els 1.500 caràcters (incloent-hi espais).

Fes-te subscriptor i dona suport al periodisme local i independentRebràs el diari al teu domicili i formaràs part d'una comunitat

Per què haig de fer-me subscriptor/a?

Per donar suport a un projecte periodístic de proximitat i de qualitat.
Per aprofitar una sèrie d’avantatges en l’accés a continguts informatius.
Per poder participar en actes exclusius i aconseguir ofertes en comerços i serveis.
Per formar part d’una comunitat.

A què em dóna dret la subscripció?

Rebre cada número en paper al teu domicili i descarregar-se el PDF de la revista.
Accedir uns dies abans als principals continguts de la revista.
Recepció d’un mailing periòdic.
Participació a actes exclusius per a subscriptors/res.
Ofertes comercials i promocions.

Share This