En dos dies augmenten un 57% les denúncies a Torredembarra per trencar el confinament

REDACCIÖ – Torredembarra, 7 d’abril

L’inici de la Setmana Santa ha representat a Torredembarra un augment molt sensible de les denúncies per no respectar el confinament obligat per l’estat d’alarma decretat per reduir el contagi del coronavirus Covid-19. Aquest dimarts, 7 d’abril, la Policia Local ha establert 8 controls, ha identificat 154 vehicles i ha posat 14 denúncies per no respectar #confinament i 1 per tinença de drogues.

Són el mateix número de denúncies de dilluns i la Policia Local de Torredembarra ja ha posat un total de 77 les denúncies durant el període de confinament. Les 28 denúncies posades en només dos dies representen un augment del 57%respecte  al període anterior.

La majoria d’aquestes sancions són per desplaçar-se a la segona residència durant la Setmana Santa malgrat estar prohibit i que les autoritats ho hagin repetit molt insistentment els darrers dies. A les xarxes socials també es poden llegir moltes queixes de veïns i veïnes denunciant l’arribada de propietaris de segones residències en diferents municipis del Baix Gaià. Els controls, coordinats entre policies locals i Mossos d’Esquadra continuaran els propers dies.

Foto: Un dels controls de la Policia Local de Torredembarra. / AJ TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This