Els Armats de Torredembarra faran sonar el Toc de Silenci el Divendres Sant

REDACCIÓ – Torredembarra 9/4/2020

L’estat d’alarma declarat pel Covid-19 ha trastocat la Setmana Santa de Torredembarra, que no tindrà ni oficis religiosos públics, ni processons ni via crucis. Però els Armats de Torredembarra no s’han conformat amb no fer res aquest any i han anunciat que aquest divendres interpretaran el Toc de Silenci.

Serà aquest Divendres Sant, 10 d’abril, a les 7:30 i a les 20:30 hores i anirà a càrrec del seu Trompeta. El toc es durà a terme des del bell mig del carrer d’Antoni Roig i serà acompanyat pel redoble de timbals de la Banda.

Els armats torrencs convidem a la ciutadania de la Torre a sortir als balcons “per compartir aquest petit i humil homenatge que volem fer a totes les persones que han perdut la vida aquests dies, a totes aquelles que s’hi estan aferrant amb totes les seves forces i al conjunt de professionals dels serveis públics que vetllen per totes elles i tots nosaltres.”

Foto: ARMATS DE TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This