Isaura Valle

Torredembarra torna a sortir de festa

ISAURA VALLE

La darrera vegada va ser per donar la benvinguda al 2015. Quatre anys han trigat a tornar a fer fes­ta en una de les nits més celebrades: la Nit de Cap d’Any. Serà perquè no hi ha festa a la Tarraco Arena Plaça o perquè te­nim nou regidor de Jo­ventut? Bé, el cas és que enguany, si volem, els torrencs podem tornar a celebrar el nou any a casa nostra: Torredem­barra.

Els darrers anys tenia lloc al Pavelló Els Caus i creieu-me: érem quatre gats! Segurament per això es va deixar de fer. A veure si aquest any i, en aquest “nou escena­ri’’, el Casal Municipal, som alguns més. Em nego a pensar que les úniques festes ‘’que ho peten’’ són les d’estiu i que és gràcies als turis­tes… On està la gent de la Torre? Iep, tingueu en compte que serà entrada gratuïta! Que això sem­pre agrada… I, l’endemà per treure’s ràpidament la ressaca, diuen que va bé anar al primer bany de l’any.

Per ballar fins ben en­trada la matinada tin­drem l’actuació de Ban­da Neon i d’un DJ. El grup de versions serà la segona vegada que ac­tuï a Torredembarra en menys de mig any, sen­yal que agrada, no? Pot ser sí que així aconse­guim, tot i ser “poquets”, que l’ambient sigui com el de Festa Major.

A Torredembarra no hi ha discoteques ni llocs on acostumem a sortir de festa el jovent. De fet, al llarg de l’any, són poques les vegades que sortim de festa al poble. I, ara que sembla que co­mencen a estar una mica més animades, i ja van més enllà del ‘’Paqui­to El Chocolatero’’ van i en tornen a ficar una per Cap d’Any! Potser sí que ho estem començant a fer bé no?

Desconec si, aquesta de­cisió, s’ha pres en veure que enguany no hi ha festa de Pacha La Pine­da a la Tarraco Arena Plaça o simplement és perquè el regidor de Jo­ventut decideix quedar-se a la Torre el 31 de desembre… El que està clar és que ja tocava que Torredembarra tornés a fer festa grossa per Cap d’any!

Fes-te subscriptor i dona suport al periodisme local i independentRebràs el diari al teu domicili i formaràs part d'una comunitat

Per què haig de fer-me subscriptor/a?

Per donar suport a un projecte periodístic de proximitat i de qualitat.
Per aprofitar una sèrie d’avantatges en l’accés a continguts informatius.
Per poder participar en actes exclusius i aconseguir ofertes en comerços i serveis.
Per formar part d’una comunitat.

A què em dóna dret la subscripció?

Rebre cada número en paper al teu domicili i descarregar-se el PDF de la revista.
Accedir uns dies abans als principals continguts de la revista.
Recepció d’un mailing periòdic.
Participació a actes exclusius per a subscriptors/res.
Ofertes comercials i promocions.

Share This