Carles Marquès s’incorpora a l’equip del Torredembarra Actualitat

REDACCIÓ

El periodista i escriptor torrenc Carles Marquès i Virgili s’incorpora des d’aquest segon número a l’equip del Torredembarra Actualitat i el podreu llegir a la secció Conadells. Marquès va estudiar Ciències de la Informació a la Universitat Autònoma de Barcelona (1980-1985) i té una àmplia trajectòria en diversos mitjans de comunicació com el Diari de BarcelonaEl Periódico, Televisió Espanyola, el diari Avui  i Catalunya Ràdio. Entre el 2003 i 2006 ser assessor i director de comunicació del conseller primer de la Generalitat de Catalunya. Del 2007 al 2016 va dirigir el CaixaForum Tarragona i després va formar part de l’equip de comunicació de la Caixa.

També ha escrit i dirigit obres de teatre, i és autor de contes i de llibres de divulgació basats en el territori. En els darrers anys ha desenvolupat projectes teatrals vinculats a la ciutat de Tarragona, com ara una obra inspirada en el personatge històric d’Antoine de Sartine, polític francès mort a Tarragona (1801). També ha escrit i dirigit un musical jove amb cançons del grup tarragoní Els Pets, que es va estrenar el 2015 al Teatre Metropol.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This