Carles Marquès s’incorpora a l’equip del Torredembarra Actualitat

Carles Marquès

REDACCIÓ

El periodista i escriptor torrenc Carles Marquès i Virgili s’incorpora des d’aquest segon número a l’equip del Torredembarra Actualitat i el podreu llegir a la secció Conadells. Marquès va estudiar Ciències de la Informació a la Universitat Autònoma de Barcelona (1980-1985) i té una àmplia trajectòria en diversos mitjans de comunicació com el Diari de BarcelonaEl Periódico, Televisió Espanyola, el diari Avui  i Catalunya Ràdio. Entre el 2003 i 2006 ser assessor i director de comunicació del conseller primer de la Generalitat de Catalunya. Del 2007 al 2016 va dirigir el CaixaForum Tarragona i després va formar part de l’equip de comunicació de la Caixa.

També ha escrit i dirigit obres de teatre, i és autor de contes i de llibres de divulgació basats en el territori. En els darrers anys ha desenvolupat projectes teatrals vinculats a la ciutat de Tarragona, com ara una obra inspirada en el personatge històric d’Antoine de Sartine, polític francès mort a Tarragona (1801). També ha escrit i dirigit un musical jove amb cançons del grup tarragoní Els Pets, que es va estrenar el 2015 al Teatre Metropol.

Fes-te subscriptor i dona suport al periodisme local i independentRebràs el diari al teu domicili i formaràs part d'una comunitat

Per què haig de fer-me subscriptor/a?

Per donar suport a un projecte periodístic de proximitat i de qualitat.
Per aprofitar una sèrie d’avantatges en l’accés a continguts informatius.
Per poder participar en actes exclusius i aconseguir ofertes en comerços i serveis.
Per formar part d’una comunitat.

A què em dóna dret la subscripció?

Rebre cada número en paper al teu domicili i descarregar-se el PDF de la revista.
Accedir uns dies abans als principals continguts de la revista.
Recepció d’un mailing periòdic.
Participació a actes exclusius per a subscriptors/res.
Ofertes comercials i promocions.

Share This