Carles Marquès s’incorpora a l’equip del Torredembarra Actualitat

REDACCIÓ

El periodista i escriptor torrenc Carles Marquès i Virgili s’incorpora des d’aquest segon número a l’equip del Torredembarra Actualitat i el podreu llegir a la secció Conadells. Marquès va estudiar Ciències de la Informació a la Universitat Autònoma de Barcelona (1980-1985) i té una àmplia trajectòria en diversos mitjans de comunicació com el Diari de BarcelonaEl Periódico, Televisió Espanyola, el diari Avui  i Catalunya Ràdio. Entre el 2003 i 2006 ser assessor i director de comunicació del conseller primer de la Generalitat de Catalunya. Del 2007 al 2016 va dirigir el CaixaForum Tarragona i després va formar part de l’equip de comunicació de la Caixa.

També ha escrit i dirigit obres de teatre, i és autor de contes i de llibres de divulgació basats en el territori. En els darrers anys ha desenvolupat projectes teatrals vinculats a la ciutat de Tarragona, com ara una obra inspirada en el personatge històric d’Antoine de Sartine, polític francès mort a Tarragona (1801). També ha escrit i dirigit un musical jove amb cançons del grup tarragoní Els Pets, que es va estrenar el 2015 al Teatre Metropol.

El darrer video

S’estrena el videoclip de ‘Gràcies’ un dels temes del darrer disc de Llongue

Hemeroteca

Tweets recents

Share This