Torredembarra viu amb intensitat el Nadal

REDACCIÓ

L’agenda nadalenca torrenca va arren­car el passat 5 de desembre amb l’inici de la Gimcana d’aparadors de Nadal, seguida de les visites guiades al Far, a més de diverses ac­tivitats dedicades a La Marató. Però és aquest cap de setmana, amb la Fira de Nadal, quan s’intensifica el programa de Nadal, que seguirà amb un ampli ventall d’activitats infantils, a més de concerts i espec­tacles. Les activitats na­dalenques clouran el 5 de gener, amb l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient.

Aquest dissabte, 14 de desembre, de 10 a 13.30 i de 17 a 20.30 hores, per l’eix comercial se celebra la Fira de Nadal. Tro­barem diferents tallers com l’infantil de Nadal, el de tions reciclats, el de ninots de neu i el de corones dels gegants. Trobarem parades d’artesania i productes de regal i alimentació i un reguitzell d’activitats, com actuacions itine­rants de l’Escola de Mú­sica de Torredembarra i la Coral Infantil Xaloc. Es podrà fer cagar el tió Manu i vindrà el patge reial. A la tarda, xocola­tada i coca gratuïta per a tothom.

Diumenge, 15 de desem­bre, és dia de solidaritat, amb Camina amb La Marató, a partir de les 10.00 hores, una cami­nada popular de 6 qui­lòmetres. De 10.30 a 13 hores, al Port esportiu, Voguem per La Marató.

Dimarts 24 de desem­bre, com cada any, a les 12 hores, a la plaça Jo­sep Valls Ibern, hi haurà l’espectacle d’animació ‘Fem cagar el Tió’, a càrrec de la Cia. Am­bauka, i el dijous 26 de desembre arriba un altre clàssic: la Bicicle­tada de Sant Esteve, amb sortida a les 10.00 hores de la plaça Mos­sèn Joaquim Boronat i arribada a la plaça del Castell. Dissabte 28 de desembre, a les 21.30 hores, a la parròquia de Sant Pere Apòstol, concert Los Pastorcillos en Belén i el Glòria de Vivaldi, a càrrec del Cor Zongora, l’orquestra de l’EMMPAC i les solistes Natàlia Casasús i As­sumpta Cumí.

El dimarts 31 de des­embre, a les 11 hores arribarà l’Home dels Nassos al port esportiu (més informació a la pàgina 23) i les 00.30 h, al Casal Municipal, Festa de Cap d’Any amb l’orquestra Neon i DJ. Dimecres 1 de gener, l’any començarà amb un altre clàssic: a les 11.30 hores, a Baix a Mar, da­vant l’església, primer bany de l’any. Del 2 al 4 de gener, de 17 a 20 h, al Punt d’Informació Juvenil, programa d’activitats infantils, per a infants de 1r a 6è de primària. Per a més informació trucar al 616 021 115 o 977 64 00 25 ext. 722.

El divendres 3 de gener, a les 17.30 hores, a la plaça Josep Valls Ibern, arribada del patge reial a Baix a Mar i recollida de cartes. A continuació, espectacle d’animació i globoflèxia amb la Cia. Struc.De 16.30 a 20.30 hores, a la plaça del Cas­tell, Bola de Nadal, amb passis cada 10 minuts. De 18 a 19.30 hores, al Pati del Castell, recolli­da de cartes. A les 20.30 hores, al Pati del Castell, lliurament de premis als guanyadors de la gimca­na d’aparadors.

Finalment, el diumen­ge 5 de gener, a les 12 hores, a la Parròquia de Sant Pere Apòstol, lliu­rament dels premis del XVI Concurs de Pesse­bres Mossèn Anton Mo­rell. A les 18 hores, arri­bada de S. M. els Reis d’Orient a Baix a Mar i Cavalcada pel passeig de Colom (inici al carrer del Mar) fins a la plaça Josep Valls Ibern, on es farà el lliurament de re­gals. A les 18.45 hores, arribada de S. M. els Reis d’Orient a Clarà i repartiment dels regals. Aproximadament a les 19.45 hores, s’iniciarà la Cavalcada de S. M. els Reis d’Orient al ca­rrer Pompeu Fabra fins a arribar a la plaça del Castell, on se’ls farà el lliurament de les claus de la vila a càrrec de l’alcalde i la corpora­ció municipal. Després d’unes breus paraules es farà el repartiment dels regals. En cas d’inclemències meteo­rològiques, el reparti­ment de regals es farà a l’església de Baix a Mar, a l’església de Clarà i al Pati de Castell.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This