Vols formar part del Torredembarra Actualitat?

JORDI SALVAT

Gaire aficionat de les cites mai he estat, però m’agrada molt una de Thomas Jefferson, un dels pares fundadors els Estats Units. Deia que si es “veiés obligat a escollir entre tenir un govern sense diaris o diaris sense govern, no dubtaria a preferir això darrer”. Si canviem diaris per ràdio, televisió o mitjans digitals —Jefferson va viure a cavall dels segles XVIII i XIX— em sento molt identificat amb aquesta frase. Uns mitjans de comunicació lliures i de qualitat són vitals per a la bona salut democràtica, ja sigui en un gran estat o en una població com la Torre. Torredembarra Actualitat volem ser això i fer-ho des del bon periodisme.

Quan escric aquestes línies a dos dies escassos de tancar el primer número, em venen al cap moltes coses, com la primera conversa ja fa uns quants mesos amb l’Albert Jansà, col·lega i soci en aquesta aventura, engrescant-nos amb aquest projecte. El camí des de llavors ha esta el de la formació d’un equip. Un gran equip. Professionals que ens aportaran qualitat en els continguts. Un equip que volem que segueixi creixent. Com també esperem que creixi en nombre de subscriptors del Torredembarra Actualitat. En aquest ecosistema comunicatiu del segle XXI els mitjans de comunicació han d’implicar els seus lectors i els lectors s’han d’implicar en els mitjans. És el que volem fer. Per només 60 euros a l’any podeu entrar a formar part de la comunitat del Torredembarra Actualitat.

I acabant aquestes línies recordo una conversa de ja fa uns quants anys. Almenys dotze o quinze, quan el fundador i director del Diari de la Torre, l’Antoni Vilà, em comentava que li agradaria molt que algun dia ocupés el seu lloc al capdavant d’aquest mitjà de referència de la nostra vila. No ha estat així, però Torredembarra Actualitat és, en certa manera, hereu del Diari de la Torre, tant de l’època Vilà com en la qual en Guillem Bargalló  el va dirigir. Però volem anar més enllà. Almenys intentar-ho. Us convidem a acompanyar-nos.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This