Els subscriptors del ‘Torredembarra Actualitat’ visitaran l’enregistrament del nou disc de Tres

REDACCIÓ

Una visita a l’estudi on el grup musical Tres està enregistrament el  seu nou disc, Casa Nova. Aquesta és la primera proposta d’activitat exclusiva de Torredembarra Actualitat per als seus subscriptors i subscriptores per aquest proper dimarts 3 de desembre, a les 20:00 hores.

Casa Nova serà el títol del segon disc que el grup de Torredembarra Tres editarà el proper mes de febrer. El passat mes d’octubre van iniciar l’enregistrament del nou treball, que inclou deu cançons, al Most Wanted Studio, que dirigeix el músic Joan Rubinat a Altafulla. David Morlà (baix elèctric i veu) i Jordi Suñé (guitarra acústica i veu) s’envolten aquest cop de diversos músics i col·laboradors de poblacions properes, com Toni Just (Lexus, La Soul Machine i altres) a la guitarra elèctrica i Gerard Mallorquí (Papa Noes, Sardina’s Golden Rule i altres) a la bateria.

Per participar en aquesta activitat cal ser subscriptor/a i enviar un correu a redaccio@TDBactualitat.cat amb les teves dades (nom i cognoms i telèfon de contacte) o trucar al telèfon 649 061 984 . Sinó no ets subscruptor/a pots donar-te d’alta AQUÍ per només 60 euros/any. Cada subscriptor podrà portar un acompanyant.

Activitat: Visita a l’estudi on el grup musical Tres està enregistrant el  seu nou disc.

Lloc: Most Wanted Studio – Carrer del Cup, número 1 (Altafulla).

Dia i hora: dimarts 3 de desembre a les 20:00 hores. PLACES LIMITADES

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This