VIDEOTERTÚLIA l Ja t’hi pots inscriure! Parlarem amb ‘Jana’ de la seva novel·la per entregues, ‘La soledat dels miralls’

REDACCIÓ – Torredembarra, 14/5/2020

El proper dijous 21 de maig a les 18:00 hores, la Biblioteca Municipal Mestra Maria Antònia i Torredembarra Actualitat hem organitzat una videotertúlia amb José Antonio Nieves ‘Jana’ per debatre al voltant dels primers capítols de ‘La soledat dels miralls’, la novel·la per entregues que cada més publica al periòdic mensual torrenc.

Si voleu unir-vos als contertulians habituals de la biblioteca torrenca heu d’enviar un correu electrònic a biblioteca@torredembarra.cat i us enviarem la contrasenya per poder accedir a la sessió, que es farà a través de Jitsi i durarà al voltant d’una hora.

Josep Antoni Nieves Alarcón ‘Jana’ és nascut a Santa Coloma de Gramenet el 1959, però ja fa quinze anys que viu a Torredembarra. És funcionari i treballa com a cap d’àrea a l’ajuntament d’aquesta localitat del Barcelonès, però a la Torre s’ha implicat en iniciatives culturals i esportives. Actualment és secretari i jugador del Club Escacs de Torredembarra. L’hem pogut escoltar recitant poemes i cantant, però també escriu poesia i narrativa i pinta, signant com a Jana. El 2010 va guanyar el Premi de Poesia Pere Badia del Cartell de Premis de Torredembarra.

Fins ara s’han publicat sis capítols de La soledat dels miralls, novel·la ambientada a Torredembarra.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This