La tiradora catllarenca Elia Canales participarà en els Jocs Olímpics de París

REDACCIÓ – El Catllar, 25/6/2024

Aquest dimarts, 25 de juny, la Federació Espanyola de Tir amb Arc ha fet públic els dos tiradors que representaran l’Estat Espanyol a les proves individuals i mixtes als Jocs Olímpics París 2024, que seran Elia Canales i Pablo Acha. Canales es convertirà en el primer esportista catllarenc que acudeix a una cita olímpica.

Canales és l’actual número de 5 del mon i suma dues plates i un bronze en Mundials i un or, una plata i dos bronzes en Copes del Mon de tir amb arc

Elia Canales Martín va néixer el 1991 a Tarragona i als quatre anys va anar a viure a la urbanització 5 Estrelles-Mas de Pallarès. Des de 2019, quan va entrar a l’equip estatal absolut, resideix a la Residència Blume, a Madrid, on al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de la capital espanyola ha pogut progressar en la pràctica del seu esport, el tir amb arc, i aconseguir el somni de participar a uns Jocs Olímpics.

Foto: Elia Canales participarà aquest estiu en els seus primers Jocs Olímpics.. / RFETA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This