Les VII Jornades Atlètiques a Torredembarra es disputaran el 16 de juny

REDACCIÓ- Torredembarra, 14/6/2024

Les VII Jornades Atlètiques es duran a terme el 16 de juny, a la pista d’atletisme de Zona Esportiva Municipal, de les 10 a les 13 hores. El Consell Esportiu del Tarragonès i el Club Gimnàstic de Tarragona ha organitzat aquest acte amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria d’Esports.

Així doncs, es vol promocionar la pràctica de l’atletisme local, dins de l’àmbit territorial del Tarragonès i de les comarques del voltant, tant als infants com als adults. A més, de donar continuïtat a un projecte d’anys de trajectòria amb la implicació de clubs locals i persones dins d’aquest camp i el suport d’altres entitats.

Es faran diferents proves d’atletisme, algunes d’elles seran: el salt de llargada, tirar el vòrtex o córrer els 60 m llisos, entre d’altres. Cadascuna estarà dividida per edats i categories, des d’Infantil a les tres etapes de Primària. Hi podran participar gratuïtament els infants nascuts entre el 2013 i el 2020. Per tant, les jornades estan obertes a atletes federats, a esportistes amb llicència dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) i als alumnes de les escoles locals, amb acreditació de la seva pròpia cobertura d’assegurança.

Foto: Tornen les Jornades Atlètiques de Torredembarra. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This