Arrenca a Creixell la 3a Copa Catalana de Marxa Aquàtica

REDACCIÓ – Creixell, 5/6/2024

Aquest diumenge, 2 de juny, es va disputar a Creixell la primera jornada de la 3a Copa Catalana de Marxa Aquàtica, de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). La prova, que va tenir lloc a la platja de Creixell i estava organitzada pel Club Excursionista Arítjol i l’Associació Marxa Aquàtica Baix Gaià, aplegar 80 participants.

En la prova de 50 metres individual amb rem, pel que fa a la categoria femenina, Berta Montaner (Ass. Marxa Aquàtica Baix Gaià) va ser la guanyadora de la prova. El segon i el tercer lloc van ser per a Walia Caler (Ass. Marxa Aquàtica Baix Gaià) i Anna Montaner (Ass. Marxa Aquàtica Baix Gaià). En la masculina, Jorge Piera (Ass. Marxa Aquàtica Baix Gaià) va liderar la taula seguit de Jaume Serra, de la mateixa entitat, i Dieter Boer (Club Excursionista Alliberadrenalina).

En 200 metres individuals, Walia Caler es va situar en el primer lloc del pòdium femení. Cristina Torres (Club Excursionista El Papiol) va pujar fins al segon calaix. I, en tercer, Eva Lobato (Club Excursionista Alliberadrenalina). En la categoria masculina, el líder va ser Josep Maria Silvestre (Centre Excta. La Xiruca Foradada), seguit de Jaume Serra i Jorge Piera.

En els binomis femenins, les guanyadores van ser Walia Caler i Maria Celeste Alfaro (Ass. Marxa Aquàtica Baix Gaià). En la segona posició, Anna i Berta Montaner. Per acabar, Isabel Suter i Nathalie Bassols (Ass. Marxa Aquàtica Baix Gaià) van ser terceres. En la modalitat de binomis masculins, els primers van see Josep Maria Silvestre i Jacob Anguera (Club Excta. Arítjol), seguits de Joan Freginals (Ass. Marxa Aquàtica Baix Gaià) i Jaume Serra.

Pel que fa als binomis mixtos, Àngel Martínez i Eva Lobato, del Club Excursionista Alliberadrenalina, es van 6proclamar campions. Fins al segon lloc del pòdium van pujar Cristina Puigpelat i Juan Hidalgo (Ass. Marxa Aquàtica Baix Gaià). Cristina Omella i Ángel Rodríguez, també de l’Ass. Marxa Aquàtica Baix Gaià, van ser tercers.

L’acte de lliurament de premis el va presidir l’alcaldessa de Creixell Montserrat Muñoz Madueño acompanyada dels regidors Jordi Llopart i Ana Hernández.

La Copa Catalana de Marxa Aquàtica és una lliga formada per cinc jornades que es celebraren a Creixell, Salou, Cambrils , Roda de Berà i Castelldefels.

Foto: Imatge de l’acte de lliurament de premis amb els guanyadors i l’alcaldessa de Creixell, Montserrat Muñoz, el regidor d’Esports, Jordi Llopart, i la regidora Ana Maria Hernández.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This