El Spring Boom d’ultimate frisbee es diputa el 18 i 19 de maig a la platja de la Paella

REDACCIÓ – Torredembarra, 17/5/2024

La competició internacional d’ultimate frisbee Spring Boom es farà el 18 i 19 de maig, a la platja de la Paella. El primer dia serà de les 8 a les 21 hores i el segon, de 8 a 17 hores. La 3a edició del torneig vol fomentar aquest esport i consolidar-lo al municipi com una de les activitats esportives de referència. A més, es vol apropar l’ultimate al públic general, ja que és obert a tothom i qualsevol persona que passi pel passeig el podrà veure.

L’Spring Boom serà un torneig de dues categories, Womeni Open, amb un total de 24 equips d’arreu del món. La competició es jugarà amb fase de grups, encreuaments i fase eliminatòria fins a arribar a la final. El Club Ultimate Peixets Barcelona també ha organitzat el torneig de frisbeeper finançar les despeses del club i continuar promovent l’ultimate. L’Ajuntament de Torredembarra col·labora amb l’Spring Boom a través de la Regidoria d’Esports.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This