El Bikepark Torredembarra acollirà el 7 d’abril la seva última prova oficial

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/4/2024

La Copa Catalana Trial 2024 serà la darrera prova que es disputarà al Bikepark Torredembarra. Serà aquest proper diumenge, 7 d’abril i el club Bikepark Costa Daurada Torredembarra organitzarà una gran festa de comiat. La prova es desenvoluparà de les 9 a les 14 hores.

Recordem que el Bikepark Costa Daurada Torredembarra, club de referència a nivell català, haurà d’abandonar les seves actuals instal·lacions a la Torre, ja que l’espai on es realitza la major part de la seva activitat es troba en uns terrenys municipals destinats a equipaments que hi ha a tocar del cementiri, a la carretera de la Riera. Són els mateixos terrenys on es preveu instal·lar el nou Centre d’Atenció Primària (CAP) de Torredembarra.

Després de l’estiu, el Bikepark Costa Daurada Torredembarra haurà de deixar les seves instal·lacions i està negociant amb diferents municipis poder traslladar-s’hi. Fins al moment no hi ha res en ferm però si negociacions amb alguns Ajuntaments amb perspectives d’èxit.

Foto: El Bikepark Torredembarra, un dels millors de Catalunya, aviat serà història. / BIKEPARK COSTA DAURADA TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This