Els torrencs Guillem Panadès i Biel Rius, convocats amb la Selecció Espanyola Sub-20 de futbol platja

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/3/2024

Guillem Panadès i Biel Rius ja estan de camí a Màlaga per participar a la seva primera convocatòria amb la Selecció Espanyola Sub-20 de Futbol Platja. Va ser el mateix seleccionador Christian Méndez qui els va comunicar la gran notícia fa uns quants dies. Una trucada que encara recorden amb alegria i gran il·lusió i a la qual esperen poder oferir la seva millor versió. Fa dos anys que treballen de valent sota la metodologia de la Llorenç Gómez Academy i afronten segurs de si mateixos l’esperada oportunitat.

Tots dos es estan concentrats amb el combinat nacional des d’aquest mateix dimecres, 20 de març fins el dissabte 23 i compartiran l’experiència amb altres vint jugadors procedents de diferents punts de la geografia espanyola. Guillem Panadès recorda que ara fa dos anys va establir objectius de futur amb Llorenç. I aquesta convocatòria era, sens dubte, una de les principals fites a curt termini. Se sent “realment afortunat i agraït per l’oportunitat”.

Vol que el seleccionador vegi tota la feina que hi ha al darrere i, malgrat la seva gran humilitat, està convençut que “faré tot el possible per treure a la llum tots els conceptes que he après al llarg de tots aquests mesos i el jugador complet pel qual lluito ser dia rere dia”. I és que la seva voluntat no és altra que la de “continuar treballant, millorant i evolucionant per fer el salt a la Selecció Absoluta, assentar-me i construir una llarga carrera”.

Un somni que comparteix el seu company Biel Rius, qui també espera fer-se un lloc sota els pals de la ‘Roja’. Desitja l’arribada del debut, on espera demostrar tot allò que és capaç de fer. Apunta a “un porter molt complet en tots els àmbits del joc, tant tècnics com tàctics i mentals”. Es mostra molt agraït per la convocatòria i molt conscient que “això acaba de començar i cal seguir treballant de valent”.

Per a Llorenç, el seu mister i la guia dins i fora del camp, tot són bones paraules. El descriuen com una de les millors persones que s’han creuat a la vida, “un suport i una ajuda incondicional amb què sempre podem comptar”.

El seu idil·li amb el futbol platja es remunta al Torneig Local de Futbol Platja de Torredembarra. Una cita ineludible des que eren uns nens i que gaudien junts cada estiu. Un any Llorenç els va proposar baixar a entrenar amb ell a la sorra i des d’aquell dia no hi ha hagut res ni ningú que els aturi. Tots dos reconeixen que “entrar a la Llorenç Gómez Academy és la millor decisió que podíem haver pres”. “I és que sense Llorenç al nostre costat –afegeixen– avui no seríem on som”. També agraeixen la tasca dels seus companys ja que insisteixen que “cadascú de nosaltres som clau per a l’evolució de l’altre”. També destaquen “la professionalitat en cada aspecte que treballem i el fet que cada minut de feina tingui un sentit enorme perquè seguim  evolucionant”.

Foto: Biel Rius -esquerra- i Guillem Panadès,  / ENZO 10

Hemeroteca

Tweets recents

Share This