El 24è Open Internacional d’Escacs de Torredembarra es disputarà del 29 de juny al 7 de juliol

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/3/2024

La vint-i-quatrena edició de l’Open Internacional d’Escacs de Torredembarra ja té dates. L’únic torneig de ritme clàssic que es juga a l’estiu a la demarcació de Tarragona se celebrarà del 29 de juny al 7 de juliol. El campionat, organitzat pel Club Escacs Torredembarra,  està inclòs en el XX Circuit Català d’Oberts Internacionals d’Escacs, del qual en va ser un dels tornejos fundadors. L’objectiu que es marca el torneig torrenc és superar el rècord d’inscrits de l’any passat, amb 121 escaquistes.

Com sempre, es disputarà al Pavelló Sant Jordi amb sistema suís a nou rondes diàries, que començaran a les 16:30 hores, excepte la darrera, que s’iniciarà a les 9:00 hores. Els participants han de tenir llicència federativa en vigor i el torneig és vàlid pel rànquing ELO. El ritme de joc serà de 90 minuts per jugador amb un increment de 30 segons per jugada des de la primera. Les inscripcions es poden fer per correu a jordisalvat@outlook.com i el telèfon 649 061 984 i finalitzaran el 27 de juny a les 21:00 hores.

Es repartiran 3.000 euros en premis en metàl·lic, amb 700 euros per al campió. Hi haurà uns trofeus artesanals obra de Josep Font.

El guanyador de l’any passat va ser el mestre internacional vilanoví Josep Antoni Lacasa, que es va mostrar com el més regular. Lacasa va superar en el desempat el número u del rànquing inicial, el mestre internacional ebrenc Robert Alomà. Va completar el podi un altre jugador del ebrenc, el jove Gerard Añó.

Foto: Una imatge de l’edIció de l’any passat del torneig torrenc. / CE TORREDENBARRA

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This