La segona prova de la Copa Catalunya de BTT Infantil aplegarà gairebé 200 participants a Altafulla el 18 de febrer

REDACCIÓ – Altafulla, 15/2/2024

Altafulla acollirà aquest diumenge, 18 de febrer, la segona prova de la Copa Catalunya de BTT Infantil. L’organitzen conjuntament Federació Catalana de Ciclisme i el Bike Park Costa Daurada de Torredembarra i l’edició d’enguany es disputarà entorn l’Ermita de Sant Antoni. En els darrers anys, la vila altafullenca ha estat seu d’una de les proves d’aquesta competició ciclista de base.

La prova inclou les categories pre-benjamí, benjamí, principiant, aleví i infantil. En el cas de prebenjamí i aleví hauran de completar tres i quatre voltes respectivament a un circuit de 600 metres; els principiants, cinc voltes a un circuit de 1.500 metres; aleví, tres voltes a un circuit de 2.450 metres i infantil, cinc voltes a aquest mateix circuit.

S’han inscrit al voltant de 190 participants, procedents de Catalunya i també Castelló. La prova s’iniciarà a les deu del matí i està previst que acabi al voltant de les dues del migdia.

L’Escola de Ciclisme de la Penya Ciclista Altafulla prendrà part en la prova amb alguns dels seus alumnes i l’entitat col·laborarà també en l’organització.

“Estem molt contents que Altafulla torni a ser seu de la Copa Catalunya de BTT infantil i que la Federació Catalana de Ciclisme continuï apostant per nosaltres i el circuit a l’entorn dels camins de Sant Antoni, que fan que aquesta prova sigui molt emocionant”, afirma el regidor d’Esports, Àlex Cañas, que considera que campionats com aquest van en la línia de l’aposta pel turisme esportiu i desestacionalitzar el turisme, portant esportistes i les seves famílies a Altafulla el mes de febrer per gaudir de la prova i del municipi. Cañas explica que molts esportistes venen ha el dissabte amb caravanes i aprofiten per fer el reconeixement del circuit i entrenar i fa que a Altafulla hi hagi un bon ambient aquest cap de setmana.

Foto: Un moment de la cursa de l’any passat pels camins altafullencs. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This