El torrenc Adri Frutos jugarà la Kings League amb Jijantes FC

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/1/2024

Adrià Frutos és la darrera incorporació del Jijantes FC per disputar la propera edició de la King’s League. L’equip presidit pel periodista i streamer Gerard Romero “Romerito” s’ha fixat en el jugador de futbol platja torrenc i l’ex-internacional de la selecció espanyola per tancar la plantilla.

Nascut a Torredembarra el 1991, l’estiu de 2022 es va retirar del futbol platja professional i actualment és coordinació de la UD Torredembarra. En deu anys de carrera va arribar a ser 71 cops internacional amb la selecció espanyola i va guanyar diversos títols. Una lesió li va fer decidir penjar les botes als 31 anys.

Foto: Adrián Frutos inicia nova etapa futbolística, aquest cop a la Kings League. / TWITTER

Hemeroteca

Tweets recents

Share This