El Bikepark Costa Daurada Torredembarra aprofita la Bicicletada popular per protestar davant del seu risc de desaparició

REDACCIÓ – Torredembarra, 27/12/2023

Durant la Bicicletada popular de Sant Esteve de Torredembarra, celebrada aquest 26 de desembre, el Bikepark Costa Daurada Torredembarra ha realitzat una fotografia a mode de protesta per visibilitzar “la problemàtica tan greu” que pateix pel Bikepark Torredembarra. El fet és que el Bikepark Torredembarra, desapareixerà aquest 2024, a conseqüència de la construcció del nou CAP als terrenys on és ara la instal·lació esportiva. El club denuncia que l’Ajuntament de Torredembarra no els ofereix cap alternativa.

Es tracta d’un club ciclista  que porta 15 anys on és ara,  gairebé 10 anys més a la zona esportiva i amb Àngel Batlle, ex-campió mundial de biketrial com a impulsor del club i escola que ha portat el nom de Torredembarra arreu del Món durant 35 anys.

A més, aquestes instal·lacions estan reconegudes per Federació Catalana de Ciclisme amb el màxim nivell d’instal·lació i escola (Hors Category) perquè són més de 200 socis, essent una de les entitats més grans del poble, on practiquen diferents disciplines ciclistes i organitzen també diferents competicions tant de trial com BTT, reconegudes i referència a tot l’estat.

Alguns membres de l’entitat han desplegat una pancarta on s’hi llegia “Condemnats a mort, sense alternativa, sense futur”, i es que l’Ajuntament de Torredembarra no ofereix, no pot oferir assegura, cap terreny municipal per continuar amb l’activitat de l’escola ciclista. L’entitat ciclista haurà de deixar el terreny després de l’estiu del 2024.

Foto: Una imatge de la protesta que s’ha portat a terme aquest 26 de desembre. / CEDIDA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This