El Club Escacs Torredembarra recorda Paquito Aroca amb un torneig memorial

REDACCIÓ – Torredembarra, 3/12/2023

Aquest estiu passar va morir als 79 anys Francesc “Paquito” Aroca, que va ser jugador, directiu i primer director de l’Open Internacional d’Escacs Torredembarra. L’entitat va voler homenatjar Aroca organitzant aquest dissabte, 2 de desembre, un torneig al Bar musical NO SE, en què hi van participar sis equips.

En el torneig es va imposar el Vila-rodona, amb 10,5 punts, només mig punt més que el Torredembarra. Va completar el podi la Lira Vendrellenca. També hi van participar el Cambrils, el Vilafranca i el Torredembarra B.

La família del Paquito va rebre un obsequi, una pintura obra del també jugador torrenc Josep Antoni Nieves. El memorial va acabar amb un dinar de germanor.

Foto: Les filles de Paquito Aroca amb la pintura i directius del Club Escacs Torredembarra. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This