PÀDEL l Històric ascens dels veterans de l’Apolo Club Esportiu de Torredembarra

REDACCIÓ

L’Apolo Club Esportiu de Torredembarra està d’enhorabona després de l’espectacular tancament de temporada en què l’equip B masculí en categoria de veterans va aconseguir un històric ascens a Primera divisió a la Lliga Catalana de Pàdel, organitzada per la Federació Catalana de Pàdel.

Amb una victòria crucial contra el Pàdel Cambrils en l’última jornada, va aconseguir l’anhelat ascens a primera categoria. Aquest fet, no només destaca l’èxit en la vessant esportiva de l’equip sinó també l’excel·lent dinàmica, implicació i bon ambient que caracteritzen els equips de veterans de l’Apolo Club Esportiu.

Per celebrar aquests èxit, tot l’equip, juntament amb alguns membres d’altres equips de veterans, van fer un sopar a Padel Cambrils després de l’última jornada. Una manera perfecta de tancar una temporada espectacular i reforçar els llaços dins de la comunitat de l’Apolo Club Esportiu. S’ha de dir que els sopars post-partits són una de les principals motivacions dels equips de veterans!

La direcció de l’Apolo Club Esportiu vol felicitar a tots els integrants de l’Equip “B” pel seu impressionant ascens, així com als altres equips de veterans per la seva destacada temporada i el seu esperit jove que demostra que l’edat és només un número.

Sobre l’Apolo Club Esportiu

L’Apolo Club Esportiu de Torredembarra, amb més de 8.000 metres quadrats dedicats a l’esport i la salut, el club ofereix instal·lacions de primera categoria i un ambient acollidor per a tots els amants de l’esport.

Foto: Celebració de l’històric ascens per part dels veterans l’Apolo Club Esportiu de Torredembarra. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This