Una vuitantena de pilots participen al Bikepark Torredembarra en la final de Copa Tarragona de Trial

REDACCIÓ – Torredembarra, 13/11/2023

Fins a 81 inscrits d’arreu de Catalunya, l’Aragó i el País Valencià han participat aquest diumenge, 12 de desembre, al Bikepark Torredembarra, en la tercera prova de la Copa Tarragona de Trial, un rècord d’inscripció. L’estiuet de Sant Martí ha deixat un dia fantàstic, una organització impecable amb els horaris i circuits que han agradat molt als participants, ja que han estat adequats per a tots els nivells. La competició s’ha realitzat en dos torns, en un primer torn les categories open i R3 (infantil) i al segon torn els Pre-Benjamins, Benjamins, Principiants, Alevins i R2 (Cadets) i màsters.

Guim Jodar (Club Level) ha estat el guanyador de la màxima categoria del campionat provincial, R2. L’aragonés Erik Escalada, el guanyador en R3; Jan Closa, de Girona, en Aleví; Marc Molins del Trialevolution, en Principiant; Nacho Caurin, de Picassent, en Open Blau; Lluc Cunill, del Trialsport en Open Blanc; Marc Campos, del Bikepark Cambrils, en Open Negre; i Evgeny Semenov, en Mastee, i els Benjamins i prebenjamins sense classificació.

Pel que fa la classificació General després de les proves de Cambrils, Prades i aquesta final a Torredembarra els guanyadors de les categories oficials han estat:

David Castellà del Trialevolution en categoria R3

Nil Hosta del Trialsport en categoria R2

Jan Closa del Peu Abaix Girona en Alevins

Marc Molins del Trialevolution en Principiants

Podeu consultar les classificacions completes  i  general AQUÍ.

Foto: Un moment la prova disputada a al Bikepark Torrdembarra. / CEDIDA

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This