Torredembarra acull la final de la Copa Tarragona de Trial 2023

REDACCIÓ – Torredembarra, 11/11/2023

Aquest diumenge, 12 de novembre, Torredembarra acull la final de la Copa Tarragona de Trial 2023. Serà al Bikepark Torredembarra amb 81 inscrits, xifra que és un rècord de participació a la Copa Tarragona.

La competició acull participants de pre-benjamí 5 anys  fins a cadets, i provinents de Catalunya, l’Aragó i el País Valencià. La competició es desenvoluparà de 9:30 a 13:30 hores.

Penúltima cursa al Bikepark Torredembarra

A més, serà la penúltima cursa al Bikepark Torredembarra, ja que aquest desapareixerà a finals de 2024 per la construcció d’un CAP en els terrenys on es troba la instal·lació esportiva. Instal·lació esportiva de màxim nivell reconegut i avalat per Federació Catalana de Ciclisme, amb escola de ciclisme de dilluns a dissabte 6 dies per setmana, amb 200 alumnes, que desapareixerà sense cap alternativa oferta per l’Ajuntament de Torredembarra.

Foto: Imatges com aquesta es podran veure aquest cap de setmana al Bikepark Torredembarra. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This