El 30è Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel Open Plasticband aixeca el teló a l’Apolo Club Esportiu

REDACCIÓ – Torredembarra, 17/10/2023

Les pistes del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center i l’Apolo Club Esportiu de Torredembarra s’han convertit a partir d’aquest diumenge, 15 d’octubre, en l’epicentre del millor pàdel masculí i femení de Catalunya. Del 15 al 22 d’octubre es juga la 30ª edició del Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel Open Plasticband. Un esdeveniment esportiu d’altíssim nivell.

L’edició 2023 del Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel Open Plasticband disposa d’una participació de 184 parelles. Els 368 jugadors i jugadores participants lluitaran per fer-se amb el títol en les diferents categories. En total, 139 parelles masculines i 45 de femenines.

Quarts de final, semifinals i finals es podran veure pel canal de Youtube de la FCP i les finals també per Esport3

Dos partits corresponents a quarts de final, dos de semifinals i les finals de Primera Categoria del Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel Open Plasticband s’oferiran en directe mitjançant el canal oficial de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel (FCP).

Serà dissabte 21 d’octubre a partir de les 10:30h i 11:30h del matí quan els espectadors podran veure els quarts de final per streaming. Dissabte a la tarda previ a les semifinals, es jugarà a les 16 hores un partit de pàdel inclusiu. A les 17 hores serà el torn de la semifinal femenina i les 18 hores la masculina.

Tanmateix les finals de diumenge es podran seguir en directe per la web del canal Esport3 i també pel canal de Youtube de la FCP. Les finals es jugaran el diumenge 22 d’octubre a partir de les 10:30 hores i a les 12hores.

Foto: Una imatge de la primera jornada de la competició. / CEDIDA. .

Hemeroteca

Tweets recents

Share This