L’Ajuntament del Catllar organitza una Lliga de futbol sala interna

REDACCIÓ – El Catllar, 30/9/2023

L’Ajuntament del Catllar organitza una Lliga de futbol sala interna al municipi. Recollint les demandes de la població, el torneig tindrà dues categories: una per a majors d’edat i una segona per a menors d’edat a partir dels 12 anys. Cada equip podrà tenir un màxim de 10 jugadors. Si hi ha prou jugadors i jugadores, es farà una lliga femenina i una masculina en cada categoria. Si no hi ha prou jugadors i jugadores, la lliga serà mixta. Cada equip ha de tenir un àrbitre.

Els partits es jugaran a les diferents pistes del municipi. Les semifinals i les finals es disputaran dins la programació de la Festa Major d’Hivern.

Si esteu interessats a participar, envieu un correu electrònic a mortiz@elcatllar.cat, amb el nom de l’equip, els noms dels jugadors i el nom de l’àrbitre. Pot haver-hi més d’un equip per urbanització i aquest no cal que estigui vinculat a l’associació de veïns de la urbanització.

El termini d’inscripció acaba el 8 d’octubre. Quan es tinguin tots els equips inscrits es farà una reunió per informar i intercanviar impressions i definir el format final de la lliga.

Foto: La pista de les Escoles Velles serà l’escenari d’alguns dels partits del torneig. / AJ. EL CATLLAR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This