Llorenç Gómez dirigirà el Napoli Patron grec a la World Winners Cup

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/9/2023

Grècia és la propera destinació de Llorenç Gómez. El torrenc, actual seleccionador danès, va viatjar aquest dimarts, 5 de setembre, rumb a la localitat de Pastra per concentrar-se una setmana amb el Napoli Patron BSC, abans de disputar la World Winners Cup. Un training camp de dotze dies per preparar la competició, que se celebrarà del 26 de setembre a l’1 d’octubre a la ciutat italiana d’Alguer.

El tècnic es mostra molt feliç per l’oportunitat que li brinda l’equip grec. Suma una nova entitat i un nou país al seu currículum i reconeix que “això suposa una motivació extra per a mi a nivell personal”. En un àmbit professional, explica que “és un club que fa molts anys que està involucrat amb el futbol platja, que compta amb gent amb moltíssima passió i moltíssimes ganes i il·lusió per créixer i millorar i m’enorgulleix molt que hagin volgut comptar amb mi”.

La concentració d’aquestes dues properes setmanes serà una primera presa de contacte amb el grup que servirà per “adaptar-nos el més ràpid possible a les capacitats i característiques de cada jugador per treure el millor potencial de cadascun”. L’equip ha quedat enquadrat al Grup D, juntament amb el Recreativo de Huelva (Espanya), el Newteam Brussels (Bèlgica) i el Riga FC (Letònia).

Segons el tècnic, “un grup força potent a qui intentarem plantar cara”. “Per això -explica- en aquests dies previs de preparació treballarem les màximes eines possibles i de la millor manera possible per intentar aplicar-les en el moment oportú quan arribi l’hora”. Tot i reconèixer que “és una competició complicada amb moltíssims equips i amb els millors jugadors del món sobre la sorra”, espera repetir la consecució del títol, aquesta vegada com a entrenador. Com a jugador ja ho va aconseguir el 2019 a Turquia vestint la samarreta del Flamengo.

Dos torrencs al training camp

Al training camp d’aquesta primera quinzena de setembre també hi participaran els torrencs Guillem Panadès i Biel Rius i el malagueny Juanma Pino, tots ells membres de la Llorenç Gómez Academy.

El centre compleix aquest mes el primer any en funcionament oficial i ja ha donat uns primers i grans fruits als seus usuaris, que ja han tingut l’oportunitat de jugar aquest estiu a nivell internacional amb resultats molt positius.

La millora és evident en els joves atletes, que gaudeixen d’un programa anual basat en els coneixements, la trajectòria i l’experiència adquirida durant dotze anys al circuit professional. La seva metodologia se centra en la formació integral dels participants, tant a nivell humà com esportiu, i des de la perspectiva de l’alt rendiment. La nova temporada formativa s’engegarà el proper mes d’octubre.

Foto: Llorenç Gómez segueix progressant en la seva carrera com a entrenador a Grècia. / NAPOLI PATRON BSC

Hemeroteca

Tweets recents

Share This