Or històric la Lliga Escandinava i del Mar Bàltic per al Copenhaguen de Llorenç Gómez

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/78/2023

Or històric per al Copenhaguen de Llorenç Gómez a la Lliga Escandinava i del Mar Bàltic. El combinat danès s’ha alçat amb el títol de la competició a la Final Four celebrada aquest 19 d’agost al Pärnu Beach Arena d’Estònia. Ha estat una fase final molt complicada davant de dos equips amfitrions que comptaven amb els jugadors de la selecció del país i un altre de Noruega, també molt competitiu. Però això no ha estat una trava per als de Llorenç, que han segellatla primera medalla d’or en aquesta competició i la primera medalla d’or a la història de l’entitat.

Després de superar per 7-55 l’Augur Enemat a semifinals en un partit marcat per la gran capacitat ofensiva dels danesos, que han sabut compensar els errors en defensa i aconseguir el partit, l’equip del català s’ha plantat a la gran final amb ganes d’alçar el trofeu. Un partit en què ha demostrat la seva superioritat en totes les facetes del joc i ha aconseguit una contundent victòria per 3 a 6 davant el BSC Thunder Arvutitark.

La plata ha estat per al BSC Thunder Arvutitark i el bronze per al SK Augur Enemat. El Copenhaguen també s’ha endut a casa els premis individuals. Gustav Madsen ha aconseguit el premi al Millor Porter i Lucas Frandsen, el premi a l’MVP. Aquest últim i Axel Damm, a més, s’han quedat a tan sols un gol del Màxim Anotador, Sven Körnen, del Rostocker Robben.

Per Llorenç, la medalla d’or encara va més enllà. I és que, cal recordar que, excepte dos estrangers –un alemany i un brasiler– que no tenen la nacionalitat danesa, la resta de jugadors del Copenhaguen conformen la Selecció de Dinamarca i per al tècnic “aquest títol és un reflex de tot el treball realitzat amb Dinamarca”. Abans del campionat, Llorenç ja era conscient de les possibilitats reals de ser campions de Lliga. Reconeix que  “amb les capacitats i la gran evolució del grup en els darrers mesos podíem ser competitius i així s’ha demostrat”.

També es tracta de la primera medalla de la temporada per a ell a nivell de clubs, un títol que l’omple de satisfacció. A més de sumar una nova medalla al palmarès, Llorenç no perd de vista la necessitat de continuar contribuint en el creixement i l’evolució del futbol platja i ha estat la imatge de l’esdeveniment de la mà dels responsables de la Lliga, a qui agraeix l’aposta que han fet per ell i felicita per “l’excel·lent organització”

Foto: Llorenç Gómez triomfa en la seva aventura en les banquetes daneses. / SVETLANA TŠIŽOVA / MIHKEL NAUKAS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This