Pere Gomés Dyadin s’imposa en la 15a Travessia Tamarit-La Móra

REDACCIÓ – Tarragona, 9/8/2023

Un clàssic de la Festa Major de la Móra és la Travessia Tamarit-La Móra, que es va disputar el passat 6 d’agost i que arriba ja a la quinzena edició. El guanyador d’enguany ha estat Pere Gomés Dyadin, que va cobrir la distància entre Cala Jovera i la platja de la Móra amb un temps de 20 minuts i 10 segons. Gomés també es va imposar en la categoria de menors de 25 anys.

A disset segons del guanyador, es va classificar Max Alemany, que també va ser el primer dels menors de 15 anys. El podi el va completar Diego Ortega, amb 20 minuts i 40 segons. Ortega també va ser el primer major de 45 anys.

La primera dona classificada va ser Mireia Sánchez, cinquena classificada de la general amb 22 minuts i 1 segon. Pel que fa a la categoria de menors de 45 anys, Miguel Morcilo va ser el primer amb 23 minuts i 18 segons, setzè a la general.

Foto; Foto de família dels primers classificats. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This