Creixell acull aquest 6 d’agost el Torneig d’escacs solidari Drac Artcai

REDACCIÓ – Creixell, 4/8/2023

El Casal Cultural de Creixell serà la seu aquest proper diumenge, 6 d’agost, d’un dels Tornejos d’escacs solidaris del Drac Artcai, obert a jugadors federats i no federats. Agafa el relleu del campionat que es va disputar el passat 25 de juny al bar musical NO SE de Torredembarra.

El torneig començarà a les 16:30 hores i hi haurà trofeus per als tres primers classificats, els primers classificats de cada tram d’ELO, el millor veterà i els tres primers menors de 14 anys. A més, hi haurà diversos sortejos entre els participants. Les inscripcions es poden fer als telèfons 686 342 947 i 620 090 377.

El Drac Artcai visita als nens i nenes malalts hospitalitzats i els regala el seu conte, gràcies a persones que col·laboren en el projecte solidari participant en tornejos com el de Creixell i el suports d’empreses, Ajuntaments, entitats, associacions i clubs.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This