El creixellenc Axel Méndez es penja el bronze en el Mundial de Trial   

REDACCIÓ – Creixell, 19/7/2023

El pilot del Bikepark Costa Daurada Torredembarra Axel Méndez ha estat tercer al campionat Mundial de Trial ‘Youth Games World Trial Championship’.  El jove pilot creixellenc, a més, ha estat guanyador per equips amb la selecció espanyola, essent l’equip amb més puntuació a la jornada inaugural de divendres.

En la jornada de dissabte, Méndez va passar la semifinal sense massa dificultat, i diumenge en la final, amb els dotze millors pilots del món de la categoria aleví, va lluitar fins al final per la victòria. Només per dues petites errades se li va escapar l’or. Finalment, tercer del món, una gran fita pel pilot del club torrenc.

Méndez ja va aconseguir el títol de campió estatal aleví el passat mes de juny a Casp (Saragossa) que, a més, li va donar el dret de participar en el Mundial de la categoria.

Foto: Axel Méndez amb la medalla de bronze guanyada al Mundial. / CEDIDA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This