Històric ascens de l’Apolo Club Esportiu de Torredembarra a la Divisió d’honor de pàdel

REDACCIÓ – Torredembarra, 1677/2023

L’Apolo Club Esportiu de Torredembarra ha estat la seu del PlayOff de la Lliga Catalana de Pàdel, organitzada per la FCPàdel. S’han jugat un total de 210 eliminatòries entre clubs de tota la provincia de Tarragona. Els jugadors de l’Equip Masculí “A”, més inspirats que mai, han aprofitat l’avantatge de jugar a casa amb el públic a favor per aconseguir un fita històrica: l’ascens a la Divisió d’Honor, la màxima categoria del pàdel català.

Cal destacar que l’Equip Masculí A de l’ApoloClub va aconseguir classificar-se per al PlayOff, guanyant tots els enfrontaments d’aquest PlayOff i demostrant un molt alt nivell de joc. És la primera vegada en la història que Torredembarra compta amb un equip de pàdel en aquesta prestigiosa categoria.

Cal destacar, també, que els equips masculins “C” i “D” de l’Apolo Club també s’han classificat per al PlayOff, reforçant així el bon paper realitzat durant la Lliga Catalana. Aquests resultats reflecteixen l’excel·lent treball en equip i l’esforç constant del club per aconseguir els millors resultats en el món del pàdel.

Cal recordar que fa poc més de dos anys, l’Apolo Club, fins llavors exclusivament un gimnàs, va assumir la gestió del pàdel i del restaurant. Fa menys de sis mesos, el club va duplicar la superfície del gimnàs i les activitats dirigides, a més de crear una sala de boxa de 500 m2, convertint-se així en el club esportiu indoor de referència al Baix Gaià.

Aquests canvis i millores també han impulsat el club i han contribuït a aquest històric ascens de l’Equip Masculí “A”, juntament amb un total de 11 equips de pàdel en diferents categories que representen al club.

L’Apolo Club Esportiu de Torredembarra vol felicitar concretament a tots els integrants de l’Equip Masculí “A” per haver aconseguit aquesta fita històrica així com agrair als jugadors, capitans, entrenadors dels 11 equips de l’ApoloClub que participen a la Lliga Catalana de Pàdel.

Foto: Una imatge de l’equip que ha aconseguit l’històric ascens. / APOLO CLUB ESPORTIU

Hemeroteca

Tweets recents

Share This