Gairebé 200 persones participaran el 8 de juliol en la 23a Travessia Nedant – Memorial Fermí Morera

REDACCIÓ – Torredembarra, 7/72023

La Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra organitza aquest dissabte, 8 de juliol, la 23a Travessia Nedant – Memorial Fermí Morera. LQ direcció tècnica recau en el Club Natació Sincronitzada Torredembarra i compta la col·laboració de l’Associació de Rem-Vogadors de Baix a Mar, del Club Marítim Torredembarra i de Protecció Civil de Torredembarra.

Enguany hi ha tres travessies. La «Travessia de Menors», amb diferents categories i amb un recorregut de 500 metres, sortida a les 10 hores, fent un circuit. La “Travessia Absoluta” té un recorregut de 2.200 metres, amb sortida a les 10,15 hores, i com a novetat, la “Travessia Popular”, farà el recorregut de 1.000 metres, i se’ls donarà la sortida a les 11.30 hores. Es donarà sortida conjunta, masculina i femenina en cadascuna de les tres travessies. Totes les sortides es donaran des de la platja de Baix a Mar fins la Platja de la Paella i amb arribada al mateix punt de sortida.

També s’ofereix la possibilitat de poder participar en la modalitat “Travessia en esport adaptat”. Podran participar en aquesta modalitat tots els nedadors que disposin de la corresponent llicència federativa tramitada en la temporada en curs per un club afiliat a la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) o una federació territorial anàloga. Poden optar per qualsevol de les tres travessies. El preu de la inscripció serà gratuït.

Foto: Imatge d’una edició anterior de la competició.. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This